Michelle Steenbeek

Trainingen en workshops

Mijn trainingen en workshops zijn doelgericht, gericht op jouw praktijk. En ik daag je uit om uit je comfortzone te komen. Want wat je al kent en doet voelt vaak comfortabel, maar voor echte leerervaringen moet je een stap extra durven doen. Betrokkenheid en een open, respectvolle houding zijn de basis van methodisch handelen.

Hoe is dat bij jou?

Kan je werkelijk contact maken? Kun je oprecht nieuwsgierig zijn en kun je dit overbrengen aan de ander? Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten en hoe kun je die versterken? Wat zijn je valkuilen en hoe ga je daarmee om? Hoe kun je vanuit je persoonlijke stijl op een effectieve manier jouw eigen communicatie sturen? In mijn trainingen ga je hiermee aan de slag.

Ik ben een trainer die werkt met hoofd én hart bij deelnemers in een training. Met verstand van praktijk én methodiek. En met gevoel voor de persoonlijke kwaliteiten en drijfveren van deelnemers. Humor en plezier zijn vaste ingrediënten in mijn trainingen, want als iets leuk is, sta je meer open en leer je makkelijker! Mijn trainingen leveren je een uitbreiding op van je gereedschapskist aan vaardigheden, nieuwe inzichten in je eigen functioneren, meer zelfvertrouwen en inspiratie.